Babagan Kita

Kualitas kelas kapisan kanggo mbentuk merek sing apik banget

Madeg ing taun 2003, Feimai Electric Co., LTD dununge ing ibukota listrik China- xinguang Industrial Zone, Liushi, Yueqing, Zhejiang, China. Kanthi kapabilitas teknis lan peralatan uji coba produksi tinggi, perusahaan kami minangka pabrikan skala besar profesional kanggo kabeh jinis alat listrik, lan kita duwe pengalaman suwene nyuplai alat listrik. Minangka jembar area 2000 meter persegi, area produksi luwih saka 8000 meter persegi. . .

produk

Terusake ngerti babagan perkembangan paling anyar

Kita nyedhiyakake solusi aplikasi adhedhasar teknologi laser Pilih industri sampeyan. solusi laser sing paling cocog kanggo sampeyan

Warta

Terusake ngerti babagan perkembangan paling anyar

  • Ana sawetara insiden kebakaran ing New South Wales ing minggu kepungkur sing kalebu sistem tenaga surya - lan paling ora ana loro sing dianggep disebabake switch isolator rooftop. Wingi, Fire and Rescue New South Wales nglaporake yen wis nekani insiden ing omah ing Woongarrah ...

  • Isolator DC

    Mesin sing dirancang paling apik ing jagad iki yaiku awak manungsa. Nduweni sistem pertahanan diri lan sistem perbaikan diri. Malah sistem sing cerdas banget kasebut mbutuhake perbaikan lan perawatan kadang-kadang. Semono uga saben sistem buatan tangan, kalebu instalasi PV surya. Ing surya ...

  • Sistem listrik surya ing omah sing lengkap mbutuhake komponen kanggo ngasilake listrik, ngonversi listrik dadi arus bolak-balik sing bisa digunakake dening peralatan omah, nyimpen listrik sing gedhe lan njaga keamanan. Panel Surya Panel surya iku ...

Produk liyane

Informasi produk paling dhuwur paling anyar